iPimp.no er Norges største reservedelslager innenfor telefoni og nettbrett. Vi har erfaring fra bransjen siden 2012, og vi har funnet de desidert beste leverandørene når det kommer til reservedeler. Vi har et bredt utvalg av deler til blant annet iPhone, iPad, Samsung, Huawei og Sony. 

 

Vi tilbyr et bredt sortiment av reservedeler, og vi har alt fra skjermer og batterier til ladeporter, høyttalere og kameraer. Når det kommer til iPhone skjermer så tilbyr vi 2 forskjellige kvaliteter. Den beste kvaliteten vi tilbyr er refurbished skjermer med original LCD. Vi har nå fått inn en helt splitter ny modell som vi kalle for EMC skjermer. Dette er en kopi skjerm av topp kvalitet, og den har tilnærmet kvalitet som den med original kvalitet.

 

Vi er så trygge på kvaliteten vår at vi tilbyr livstidsgaranti på alle våre iPhone skjermer og Samsung skjermer. Utenom dette så tilbyr vi 1 års garanti på alle våre iPhone batteier, Samsung batterier, Huawei batterier og Sony batterier. Uten om dette så tilbyr vi generelt 1 års garanti på alle våre reservedeler.

 

iPhone deler og Samsung deler er helt klart det mest populære, og det er viktig for oss at kundene våres blir fornøyde når de handler hos oss. Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp, så hvis du ikke skulle bli fornøyd så har du alltid muligheten til å returnere reservedelene eller tilbehøret du har handlet hos oss. Hvis du skulle motta en defekt skjerm, et batteri eller en annen reservedel så vil vi sende deg en ny samme dag!

 

iPimp holder nå på å utvikle en helt ny nettside som vi har kalt for https://ipimpnorge.no/. Denne er nå oppe å går, og om du ønsker å benytte deg av denne siden så har du de samme vilkårene og prisene som på denne siden, men med blant annet flere betalingsmuligheter og mer oversikt. iPimpnorge kommer til å bli hovedsiden vår fra og med 20.02.2020. https://ipimpnorge.no/ er enda under utvikling, men det er som sagt mulig å få handlet derifra nå.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.